AL JARENLANG...

...nemen stress en stress gerelateerde klachten bij werkende mensen toe. Dit uit zich in uitval als gevolg van deze klachten (burn-out), verminderde prestaties, inzetbaarheid en oplopende verzuimkosten. Door te investeren in het veerkrachtiger maken van medewerkers, kan dit worden voorkomen. Wij kunnen jou hierbij helpen.

DE WORKSHOP MENTALE KRACHT

Brengt in kaart welke hulpbronnen jij of jouw medewerkers kunnen inzetten om met stress om te gaan. Er wordt gericht ingezet op het versterken van deze hulpbronnen om medewerkers veerkrachtiger te maken. Het verbeteren van de veerkracht, heeft naast invloed op de werkstress logischerwijs ook effect op het dagelijks leven van de medewerkers. Je krijgt training van gecertificeerde, professionele Mentale Weerbaarheid coaches.

WAT LEER JE?

Doelen stellen
Visualisatie
Gedachtencontrole
Zelfreflectie
Aandachtcontrole, focus

Energiemanagement, ademhalingstechniek

EEN DUURZAAM INZETBAAR TEAM?

De workshop volg je individueel met anderen, of als team. De workshop is dynamisch. Je oefent individueel en in groepen met de weerbaarheidstechnieken. Je ervaart en beleeft hoe het bij jouzelf werkt en bij anderen. Interactie tussen de deelnemers is nodig om het reflectief vermogen aan te spreken en groei verder mogelijk te maken. Zo groei je als individu en als team.

WAT LEVERT HET OP?
  • Innerlijke rust
  • Vergoot het bewustzijn
  • Doorzettingsvermogen
  • Groter sociaal handelingskader
  • Sneller terugveren na impact
  • Wilskracht
  • Autonomie
  • Focus


ONZE METHODE

FOCUS

Krijg inzicht in je eigen houding en gedrag. Op persoonlijk, professioneel niveau en in teamverband.

REFLECTEER

Je leert doelgericht en stapsgewijs hoe het anders kan. Stel de juiste vragen aan jezelf. Verhoog je effectiviteit.  

DOORBREEK

Doorbreek overtuigingen. Je leert hoe je op andere wijze je gedrag effectief kan toepassen. Groei voor altijd.

Onze kernwaarden:

Verbinden, Vertrouwen en Verbeteren.

Laat ons je helpen barrières te overwinnen voor betere prestaties in de toekomst.

BOOST MET JOUW TEAM

DISC TRAINING

De basis van een succesvol professioneel team is jezelf kennen, de ander begrijpen en je bewust zijn van de impact van je acties en je gedrag naar anderen. Deze training zet je in om communicatie effectiever te laten verlopen, verschillen te waarderen en conflicten te verminderen. 

TEAMTRAINING 24 HR

Een baanbrekende training voor teams die zich op unieke wijze willen ontwikkelen met een non-stop escape scenario. Ga de confrontatie aan met jezelf en je team in de prachtige natuur van Zuid-Limburg en België. Leer, train, verdiep en verbeter je teameffectiviteit.

Recensie Coen Weijers -  KAM Coördinator bij TMA Logistics
Wij waren op zoek naar een deskundige partij, die ons kon helpen bij het verder ontwikkelen van onze organisatie. De methode die Human Boost gebruikt sprak ons erg aan. Na een gedegen plan van aanpak, zijn we gestart met een trainingstraject voor al onze leidinggevende medewerkers. De trainingen zijn specifiek op de eigen organisatie afgestemd, en word met ruimte voor eigen inbreng gehouden. De persoonlijke begeleiding, maar ook de interventies zorgen voor interactie, waarbij de leerstof in de praktijk wordt gebracht. Na een geslaagde eerste periode van trainingen, is TMA klaar voor de volgende stap in het ontwikkelen.

WIJ STAAN VOOR KWALITEIT