OVER HUMAN BOOST

Vanuit mijn eigen behoefte aan verbinding, structuur en houvast door een turbulente jeugd, ben ik van jongs af aan deze zoektocht aangegaan. Die behoefte heb ik omgezet in kracht. Nu help ik jou of je team duurzaam inzetbaar te maken.


Ik maak mensen bewust van zichzelf en hun gedrag. Eerst met zichzelf, waarna ruimte ontstaat voor verbinding met de ander. Verbinding als voorwaarde voor groei.


In de afgelopen jaren heb ik met plezier;
+ meer dan 30 organisaties begeleid
+ meer dan 250 DiSC profielen gegenereerd
+ meer dan 500 teamtrainingen verzorgd
+ meer dan 10.000 agenten en rechercheurs mentaal getraind

Heb jij interesse in 1-op-1 hulp of coaching? Of wil je weten hoe jij, jouw team of organisatie kan groeien? Met onze "focus, reflecteer en doorbreek" aanpak staan wij voor je klaar.

Om jou op een laagdrempelige manier een indicatie te geven van wat Human Boost jou kan bieden, maak ik graag tijd voor je vrij en ben ik beschikbaar voor een informerend gesprek. Hierin kijk je samen met mij of een van onze coaches naar of en hoe wij jou ondersteuning zouden kunnen bieden.


Maurice heeft een talent voor het in beweging krijgen van organisaties en wordt veel gevraagd als sparringpartner voor directies

Hij is gecertificeerd trainer op het gebied van verandermanagement, persoonlijk leiderschap, team- en organisatieontwikkeling.Meer over Maurice

Maurice Jong heeft uitdagende grenzen opgezocht en gevonden bij het CIOS en het Korps Mariniers, waar hij opleidingen als Communicatiespecialist, de Commando opleiding en Militair Parachutist afrondde en werkzaam was bij de Mountain-leaders.

Later, bij de Nationale Politie, was hij verhoorspecialist bij de Recherche en werkte bij het Arrestatieteam om zware criminaliteit tegen te gaan. Hij maakte een verdere ontwikkeling tijdens zijn HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde en trad op als adviseur van de politieleiding te Rotterdam.  

Als rode draad door zijn carrière heeft Maurice een fascinatie gehad voor groepsprocessen, de mentale gesteldheid van collega’s en hun behoefte aan goede begeleiding daarin. Daarom heeft hij zich verder verdiept in sociale wetenschappen en zo ontstond Human Boost!

ONS TEAM

Maurice Jong

Integraal Veiligheidskundige, Verandercoach, DISC, Lencioni en Mentale Kracht gecertificeerd trainer.

Frans Langhout

Bestuurskundige, NLP Mastercoach en DISC gecertificeerd trainer.

Janet van Buel

Gecertificeerd Heartmath trainer en RTT (Rapid Transformational Therapy) coach.

Nienke Machielsen

Gecertificeerd NOBCO Professional Coach
 

Henk Hoek

Organisatiecoach

Erik Heuts

HR adviseur, Opleidingskundige, Teamcoach
 

Luc Thijssen

Integraal Veiligheidskundige,  gecertificeerd DISC en NLP Practitioner. Allround (NOBCO erkend) coach i.o.

Marco Jansen van Galen

Fysiek Mentaal trainer
 

Kees Plug

Organisatiepsycholoog, Verandercoach.

ONZE METHODE

FOCUS

Krijg inzicht in je eigen houding en gedrag. Op persoonlijk, professioneel niveau en in teamverband.

REFLECTEER

Je leert doelgericht en stapsgewijs hoe het anders kan. Stel de juiste vragen aan jezelf. Verhoog je effectiviteit.  

DOORBREEK

Doorbreek overtuigingen en automatismen. Je leert hoe je op andere wijze je gedrag effectief kan toepassen. Groei voor altijd.

Gratis Adviesgesprek