WIE IS MAURICE?
Vanuit mijn eigen behoefte aan verbinding, structuur en houvast door een turbulente jeugd, ben ik van jongs af aan deze zoektocht aangegaan. Die behoefte heb ik omgezet in kracht. Nu help ik jou of je team duurzaam inzetbaar te maken.

Ik maak mensen bewust van zichzelf en hun gedrag. Eerst met zichzelf, waarna ruimte ontstaat voor verbinding met de ander. Verbinding als voorwaarde voor groei. In de afgelopen jaren heb ik met plezier;

+ meer dan 30 organisaties begeleid
+ meer dan 250 DiSC profielen gegenereerd
+ meer dan 500 teamtrainingen verzorgd
+ meer dan 10.000 agenten en rechercheurs mentaal getraind
Heb jij interesse in 1-op-1 hulp of coaching? Of wil je weten hoe jij, jouw team of organisatie kan groeien? Met onze "focus, reflecteer en doorbreek" aanpak staan wij voor je klaar.

OPLEIDINGSBUDGET WERKGEVER

Neem contact op met de HRM afdeling van je werkgever. Informeer naar de mogelijkheden om je persoonlijk ontwikkelbudget in te zetten. Werkgevers reserveren budgetten voor duurzame inzetbaarheid van haar personeel. Onze trainingen stimuleren duurzame inzetbaarheid op het gebied van gedrag, fysieke en mentale gezondheid.

 

Meer over Maurice

Ik heb uitdagende grenzen opgezocht en gevonden bij het CIOS en het Korps Mariniers, waar ik opleidingen als Communicatiespecialist, de Commando opleiding en Militair Parachutist afrondde en werkzaam was bij de Mountain-leaders. Later, bij de Nationale Politie, was ik verhoorspecialist bij de Recherche en werkte bij het Arrestatieteam om zware criminaliteit tegen te gaan. Ik maakte een verdere ontwikkeling tijdens mijn HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde en trad op als adviseur van de politieleiding te Rotterdam.  


Als rode draad door mijn carrière heb ik een fascinatie gehad voor groepsprocessen en mentale gezondheid. Daarom heb ik mij verder verdiept in sociale wetenschappen en zo ontstond Human Boost!

WIJ STAAN VOOR KWALITEIT


"Maurice heeft een talent voor het in beweging krijgen van mensen en wordt gevraagd als sparringpartner voor directies en spreker.  Hij is gecertificeerd trainer op het gebied van verandermanagement, persoonlijk leiderschap, team- en organisatieontwikkeling."

ONS TEAM!

Maurice Jong

Organisatiecoach, DISC, Lencioni en Mentale Kracht gecertificeerd trainer, Integraal Veiligheidskundige.

Nienke Machielsen

Individueel Coach (NOBCO/EQA geaccrediteerd), Vertrouwenspersoon, Wandelcoach

Janet van Buel

Gecertificeerd Heartmath trainer en RTT (Rapid Transformational Therapy) coach.

Luc Thijssen

Integraal Veiligheidskundige,  gecertificeerd DISC en NLP Practitioner. Allround (NOBCO erkend) coach

Erik Heuts

HR adviseur, Opleidingskundige, Teamcoach

Marco Jansen van Galen

Fysiek Mentaal trainer

ONZE METHODE

FOCUS

Krijg inzicht in je eigen houding en gedrag. Op persoonlijk, professioneel niveau en in teamverband.

REFLECTEER

Je leert doelgericht en stapsgewijs hoe het anders kan. Stel de juiste vragen aan jezelf. Verhoog je effectiviteit.  

DOORBREEK

Doorbreek overtuigingen en automatismen. Je leert hoe je op andere wijze je gedrag effectief kan toepassen. Groei voor altijd.

Gratis Adviesgesprek