Een team medewerkers dat perfect op elkaar is afgestemd 

En daardoor een goed lopende organisatie, dat is wat we allemaal wel zouden willen. Om dit voor elkaar te krijgen, is het van groot belang dat je elkaar durft aan te spreken. Dit levert meer productiviteit en omzet op en minder kosten. In theorie weten we wel dat dit nodig is en ook hoe het moet, nu de praktijk nog. Dit is waar wij kunnen helpen.

 

TEAMWORK, HOE DAN?

Iedere organisatie vindt het aspect teamwork belangrijk. Maar in de praktijk functioneren 80% van de teams niet of onvoldoende. Lencioni beschrijft de ingrediënten die nodig zijn voor echt teamwork: vertrouwen, openheid, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaat. Wij helpen jouw team hiermee door de ruimte en de randvoorwaarden te bieden. Zo begeleiden wij jouw team op weg naar een gezamenlijk resultaat.

LENCIONI TRAINING

Voor teams die echt willen ontdekken hoe ze een hecht en effectief team opbouwen. Met dynamische teamopdrachten ga je aan de slag met het Five Behaviors profiel van Patrick Lencioni. Het profiel is gebaseerd op vertrouwen, openheid, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaat. Je ervaart en beleeft hoe het bij jouzelf werkt en bij je teamleden. Je groeit als team en maakt een ontwikkeling door die je niet eerder hebt ervaren. 

WAT LEVERT HET OP?
  • Meer vertrouwen in elkaar
  • Productieve conflicten
  • Grotere betrokkenheid bij de visie en de missie van de organisatie 
  • Grotere verantwoordelijkheid 
  • Betere teamresultaten


ONZE METHODE

FOCUS

Krijg inzicht in je eigen houding en gedrag. Op persoonlijk, professioneel niveau en in teamverband.

REFLECTEER

Je leert doelgericht en stapsgewijs hoe het anders kan. Stel de juiste vragen aan jezelf. Verhoog je effectiviteit.  

DOORBREEK

Doorbreek overtuigingen. Je leert hoe je op andere wijze je gedrag effectief kan toepassen. Groei voor altijd.

Onze kernwaarden:

Verbinden, Vertrouwen en Verbeteren.

Laat ons je helpen barrières te overwinnen voor betere prestaties in de toekomst.

BOOST MET JOUW TEAM

DISC TRAINING

De basis van een succesvol professioneel team is jezelf kennen, de ander begrijpen en je bewust zijn van de impact van je acties en je gedrag naar anderen. Deze training zet je in om communicatie effectiever te laten verlopen, verschillen te waarderen en conflicten te verminderen. 

TEAMTRAINING 24 HR

Een baanbrekende training voor teams die zich op unieke wijze willen ontwikkelen met een non-stop escape scenario. Ga de confrontatie aan met jezelf en je team in de prachtige natuur van Zuid-Limburg en België. Leer, train, verdiep en verbeter je teameffectiviteit.

Recensie Coen Weijers -  KAM Coördinator bij TMA Logistics
Wij waren op zoek naar een deskundige partij, die ons kon helpen bij het verder ontwikkelen van onze organisatie. De methode die Human Boost gebruikt sprak ons erg aan. Na een gedegen plan van aanpak, zijn we gestart met een trainingstraject voor al onze leidinggevende medewerkers. De trainingen zijn specifiek op de eigen organisatie afgestemd, en word met ruimte voor eigen inbreng gehouden. De persoonlijke begeleiding, maar ook de interventies zorgen voor interactie, waarbij de leerstof in de praktijk wordt gebracht. Na een geslaagde eerste periode van trainingen, is TMA klaar voor de volgende stap in het ontwikkelen.

WIJ STAAN VOOR KWALITEIT