Als coach krijg ik vaak de vraag: wat is een coach en wat doe jij als coach voor mij? Ik leg dit hier uit en vertel wat je eraan hebt voor je persoonlijke ontwikkeling of die van anderen. 

Coaching is voeding voor je brein en bij uitstek geschikt als je jezelf op zakelijk of privé vlak verder wilt ontwikkelen of die kans aan je medewerkers wilt geven. Het doel van coaching is om het levensgeluk op alle gebieden te verhogen. Met meer focus op eigen regie, effectiviteit en door bewuste keuzes te maken die echt bij jou passen. Het kan gaan om grote problemen zoals een burn out, maar ook wanneer je alleen sturing nodig hebt in je leven.


Ik ben Nienke: een ervaren individueel coach die jou hierbij helpt. Haal het beste uit jezelf en ga voor meer rust, meer geluk, meer succes, meer balans, betere relaties, of meer vrijheid in het leven. Door bewuste keuzes te maken.


Wat gaan we doen?

Ik kijk naar het complete leven van jou als mens in je rol als bijvoorbeeld werknemer en privé. We gaan aan de slag met jouw triggers, welk gedrag je laat zien en de laag hieronder: welke emotie en behoefte hieronder zit bij jou. Ik ben neutraal en ik breng inspiratie om je doelen te realiseren. Met heldere, concrete opdrachten kom je steeds verder in jouw proces.
Ik ben een verbindende, zorgvuldige en confronterende coach waarbij ik gebruik maak van diverse (systeem)
methodieken en technieken, afgestemd op jou als persoon. Ik werk vanuit de kern van dat wat er speelt waardoor je vanuit ik-kracht en persoonlijk leiderschap jezelf intrinsiek ontwikkelt. Ik maak je bewust van je (blauwdruk) gedrag. Dit zorgt o.a. voor nieuwe inzichten en het stimuleren van zelfsturing.

Review M. Peters – feb 

" De gesprekken hebben me veel inzichten opgeleverd. Nienke is in haar werkwijze professioneel, zonder oordeel en heeft het natuurlijke vermogen om je op je gemak te stellen, te luisteren en door te vragen. Nienke wist me met haar vragen uit te dagen over mijn systeem na te denken en wist ook provocatie in te zetten en me daarmee ook daadwerkelijk te doen voelen wat er met mij gebeurt als ik uit mijn blauwdrukgedrag stap. Ik voel dat ik meer in de zon mag staan in plaats van mezelf, vanuit een gevoel van angst, in de schaduw zet. Dankjewel Nienke! "

Review M. Konings – jan 2024  

“Het grote effect is dat ik erg bewust ben geworden van mijn eigen gedrag, gedachten, acties en vooral communicatie. Door dit te herkennen kan ik in de toekomst andere keuzes maken, die mij vervolgens ook meer brengen. Vervolgens het beter handelen gaat met stapjes beter en brengt mij veel in mijn dagelijkse leven. Nienke geeft duidelijk aan waar ik verbeteringen aan kan brengen, maar op een dusdanige wijze dat het opbouwend overkomt. Ik voel me heel vrij om open te zijn bij Nienke, wat voor mij een hele belangrijk gegeven is in dit traject. Voor mij is het hebben van een goede klik essentieel.”

Review M. Blom – dec 2023

“Ik vind Nienke echt een heel fijn persoon om dingen te bespreken en ik heb de gesprekken als zeer leerzaam ervaren. Ik voelde zowel professioneel als persoonlijke betrokkenheid en ik heb hierdoor echt stappen kunnen maken. Gebruikte methodes werden duidelijk en goed uitgelegd zodat ik er mee aan de slag kon. Ik vond het ook goed dat Nienke steeds terugpakte op onderwerpen die ik  eerder had verteld. Hierdoor werden patronen duidelijk. Het was voor mij wel een ding om de gesprekken aan te gaan maar ben blij dat ik dit gedaan heb. Ik voelde me vertrouwd in de gesprekken en kan echt hier mee verder.”

Graag begeleid ik jou en gaan we samen een waardevol traject aan.

Wie is Nienke?

Ik ben gespecialiseerd Professional Coach (Post HBO Registeropleiding met NOBCO/EQA-accreditatie). Mijn levenservaring waar een onrustige jeugd, verlies, vreugde en rouw een rol speelde, gebruik ik als kracht en zet ik in als coach. Met een achtergrond bij de Nationale Politie als Recherchekundige, Vertrouwenspersoon, Adviseur en Leidinggevende heb ik ruime ervaring opgedaan in gedragskunde en het coachen van mensen.  Ik ben 38 jaar, verloofd en moeder van 2 kinderen (5-6 jaar) en bonusmoeder van 2 kinderen (15-18 jaar).

Onze coachruimte

Human Boost beschikt over een unieke, comfortabele  coachruimte met uitzicht op de natuur. De rust zorgt voor focus en aandacht voor jezelf. Daarnaast werken we hybride en op diverse werklocaties (landelijk).
Liever de natuur in? Dan is wandelcoaching bij uitstek geschikt. Het ontspannende, herstellende effect van de natuur maakt wandelcoaching bijzonder en is goed voor jouw lichamelijke én geestelijke gezondheid.

OPLEIDINGSBUDGET WERKGEVER

Neem contact op met de HRM afdeling van je werkgever. Informeer naar de mogelijkheden om je persoonlijk ontwikkelbudget in te zetten. Werkgevers reserveren budgetten voor duurzame inzetbaarheid van haar personeel. Onze trainingen stimuleren duurzame inzetbaarheid op het gebied van gedrag, fysieke en mentale gezondheid.

KOM IN CONTACT

nienke@humanboost.nl    tel: 06-28062431


WIJ STAAN VOOR KWALITEIT


Wat levert coaching jou op?

Je gaat een proces van bewustwording aan en het geeft ruimte om goed naar jezelf te kijken. We brengen jouw persoonlijke kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen in beeld. Met behulp van gerichte en concrete handvatten leer je vanuit zelfsturing en eigen regie (weer) zelfbewustere keuzes te maken. Je werkt actief aan je eigen ontwikkeling door het vergroten van zelfreflectie, zelfsturing en zelfmanagement.


We zijn vooral bezig in het hier en nu en naar het verleden wordt gekeken om te zien waar we vandaan komen en hoe dit gedrag zich verhoudt tot het hier en nu. Je krijgt bij mij geen ‘trucjes’ aangeleerd om met bepaalde situaties om te kunnen gaan. De verandering komt uit jezelf.  Soms is het ook gewoon heel prettig om je gedachten hardop te kunnen uiten. Dan is het fijn als er iemand ‘meeluistert’ en helpt om daar lijn in te brengen. Het helpt om je eigen beslissingen te nemen, om te weten waar je grenzen liggen en die ook aan te kunnen geven. 

Wat je bereikt met coaching:

+ Omgaan met conflicten en verbeteren van communicatie met anderen ( Minder piekeren, stress, irritatie)

+ Meer zelfvertrouwen en assertiviteit verhogen

+ Meer inzicht in jezelf en je relaties

+ Je denkt en bekijkt zaken positiever

+ Je krijgt meer energie en voelt je meer in balans

+ Prioriteiten stellen en meer structuur aanbrengen

+ Terugdringen van ziekteverzuim, burn-out preventie en burn-out herstel

ONZE METHODE

FOCUS

Krijg inzicht in je eigen houding en gedrag. Op persoonlijk, professioneel niveau en in teamverband.

REFLECTEER

Je leert doelgericht en stapsgewijs hoe het anders kan. Stel de juiste vragen aan jezelf. Verhoog je effectiviteit.  

DOORBREEK

Doorbreek overtuigingen en automatismen. Je leert hoe je op andere wijze je gedrag effectief kan toepassen. Groei voor altijd.