Hoe motiveer ik mijn team om beter, effectiever en efficiënter te werken?


Een team leiden is geen gemakkelijke opgave. Of je nu een start-up met acht medewerkers hebt of werkzaam bent bij een multinational en tweehonderd man aanstuurt. Doordat de organisatie soms harder groeit dan het personeelsbestand, wordt er regelmatig langdurig veel van medewerkers gevraagd. En je hebt te maken met verschillende persoonlijkheden, kennisniveaus, ervaringen en dromen.


Aan jou de taak om de juiste mensen bij elkaar te zetten, zodat hun talenten zo goed mogelijk tot hun recht komen en iedere medewerker op zijn plek én in zijn kracht zit.

PRAKTIJKGERICHT LEIDERSCHAP

Deze intensieve training brengt in kaart welke hulpbronnen je kunt inzetten bij het nemen van beslissingen als leider bij het proces van het behalen van resultaten. Er wordt gericht ingezet op het versterken van deze hulpbronnen. Je krijgt meer inzicht in de kwaliteiten van je medewerkers en in de aansturing daarvan. Je leert zo beter in te spelen op situaties waarin jij een beslissing moet nemen en je team daarin optimaal te begeleiden.

GROEI ALS LEIDINGGEVENDE

De training volg je individueel of in teamverband met andere leidinggevenden. De training is dynamisch. Je oefent individueel en in groepen met de technieken. Je ervaart en beleeft hoe het bij jouzelf werkt en bij anderen. Interactie tussen de deelnemers helpt om het reflectief vermogen aan te spreken en groei verder mogelijk te maken. Zo groei je als leidinggevende.

WAT LEVERT HET OP?
  • Bewust van je eigen gedachten, verwachtingen en gedrag.
  • Versterk je communicatie als leidinggevende.
  • Concrete handvatten om je  
  • effectiviteit te verhogen in de omgang met medewerkers.
  • Direct toepasbare tips.

ONZE METHODE

FOCUS

Krijg inzicht in je eigen houding en gedrag. Op persoonlijk, professioneel niveau en in teamverband.

REFLECTEER

Je leert doelgericht en stapsgewijs hoe het anders kan. Stel de juiste vragen aan jezelf. Verhoog je effectiviteit.  

DOORBREEK

Doorbreek overtuigingen. Je leert hoe je op andere wijze je gedrag effectief kan toepassen. Groei voor altijd.

Onze kernwaarden:

Verbinden, Vertrouwen en Verbeteren.

Laat ons je helpen barrières te overwinnen voor betere prestaties in de toekomst.

OF BOOST MET JOUW TEAM

DISC TRAINING

De basis van een succesvol professioneel team is jezelf kennen, de ander begrijpen en je bewust zijn van de impact van je acties en je gedrag naar anderen. Deze training zet je in om communicatie effectiever te laten verlopen, verschillen te waarderen en conflicten te verminderen. 

TEAMTRAINING 24 HR ZUID-LIMBURG

Een baanbrekende training voor teams die zich op unieke wijze willen ontwikkelen met een non-stop escape scenario. Ga de confrontatie aan met jezelf en je team in de prachtige natuur van Zuid-Limburg en België. Leer, train, verdiep en verbeter je teameffectiviteit.

Recensie Coen Weijers -  KAM Coördinator bij TMA Logistics
Wij waren op zoek naar een deskundige partij, die ons kon helpen bij het verder ontwikkelen van onze organisatie. De methode die Human Boost gebruikt sprak ons erg aan. Na een gedegen plan van aanpak, zijn we gestart met een trainingstraject voor al onze leidinggevende medewerkers. De trainingen zijn specifiek op de eigen organisatie afgestemd, en word met ruimte voor eigen inbreng gehouden. De persoonlijke begeleiding, maar ook de interventies zorgen voor interactie, waarbij de leerstof in de praktijk wordt gebracht. Na een geslaagde eerste periode van trainingen, is TMA klaar voor de volgende stap in het ontwikkelen.

WIJ STAAN VOOR KWALITEIT