DE VIJF VOORWAARDEN VOOR EEN SUCCESVOL TEAM:

VERTROUWEN + PRODUCTIEVE CONFLICTEN + BETROKKENHEID + VERANTWOORDELIJKHEID + RESULTATEN

WAAROM EEN CULTUURTRAJECT?


Zijn werkprocessen binnen jouw organisatie veranderd door groei, fusie, overname of een andere reden? Dit vraagt om gedragsverandering. Het vraagt om het afstappen van oude gewoontes en handelskaders. Daar stap je niet zomaar vanaf.  Dit traject is geschikt voor jouw team als je een grote verandering doormaakt of door gaat maken in je organisatie. Wij kunnen dit op een zo goed mogelijke manier laten verlopen en doorbreken. Zo behoud je duurzame inzetbaarheid van personeel en een gezonde organisatie.

Je krijgt handvatten zodat personeel constructief met elkaar omgaat wat zorgt voor een betere organisatiecultuur. Je krijgt de grip weer terug op de organisatie en de verbinding tussen directie, management en de werkvloer wordt sterker. Wij zorgen altijd voor de juiste professionele, gecertificeerde deskundige per interventie tijdens het cultuurtraject.


 

WIL JE ALS ORGANISATIE

MEER VERTROUWEN IN ELKAAR?
DUURZAAM INZETBAAR PERSONEEL? (KOSTEN BESPAREN)
PRODUCTIEVE CONFLICTEN?
SCHADES VERMINDEREN EN LETSELS VOORKOMEN?
MEER BETROKKENHEID EN VERANTWOORDELIJKHEID VAN PERSONEEL?
BETERE RESULTATEN, DUS EEN GEZONDE BEDRIJFSCULTUUR?

ONZE AANPAK

FASE 1 FOCUS

Directie en management hebben een voorbeeldfunctie als cultuurdrager van de organisatie. Je krijgt inzicht in eigen gedrag, dat van de ander en de wijze waarop je communiceert. Dat is de eerste aanzet tot gedragsverandering. 

Dit proces start met een DISC persoonlijkheidsprofiel en een gesprek, en training op teamniveau.


FASE 2 REFLECTEER

Met behulp van een teamscan wordt gecontroleerd hoe het team ervoor staat. Het teamprofiel geeft zicht op de status van de 5 voorwaarden voor een succesvol team; vertrouwen, conflicten, betrokkenheid, verantwoordelijkheid, resultaten. 

De resultaten worden met de leiding en het team besproken. 


FASE 3 DOORBREEK

Pragmatisch vinden in gezamenlijk overleg interventies plaats in het kader van de vijf voorwaarden voor een gezonde bedrijfscultuur in een lerende organisatie waar resultaten worden behaald.

Gedurende het proces wordt bijgestuurd en wordt (individuele) coaching toegepast daar waar het nodig is. 


Onze kernwaarden:

Verbinden, Vertrouwen en Verbeteren.

Laat ons je helpen barrières te overwinnen voor betere prestaties in de toekomst.

BOOST MET JOUW TEAM

DISC TRAINING

De basis van een succesvol professioneel team is jezelf kennen, de ander begrijpen en je bewust zijn van de impact van je acties en je gedrag naar anderen. Deze training zet je in om communicatie effectiever te laten verlopen, verschillen te waarderen en conflicten te verminderen.

TEAMTRAINING 24 HR ZUID-LIMBURG

Een baanbrekende training voor teams die zich op unieke wijze willen ontwikkelen met een non-stop escape scenario. Ga de confrontatie aan met jezelf en je team in de prachtige natuur van Zuid-Limburg en België. Leer, train, verdiep en verbeter je teameffectiviteit.

Recensie Coen Weijers -  KAM Coördinator bij TMA Logistics
Wij waren op zoek naar een deskundige partij, die ons kon helpen bij het verder ontwikkelen van onze organisatie. De methode die Human Boost gebruikt sprak ons erg aan. Na een gedegen plan van aanpak, zijn we gestart met een trainingstraject voor al onze leidinggevende medewerkers. De trainingen zijn specifiek op de eigen organisatie afgestemd, en word met ruimte voor eigen inbreng gehouden. De persoonlijke begeleiding, maar ook de interventies zorgen voor interactie, waarbij de leerstof in de praktijk wordt gebracht. Na een geslaagde eerste periode van trainingen, is TMA klaar voor de volgende stap in het ontwikkelen.

WIJ STAAN VOOR KWALITEIT