DISC IS DE ULTIEME TRAINING OM...


Communicatie in jouw team effectiever te laten verlopen, verschillen te waarderen en conflicten te verminderen.


De DISC teamtraining heeft een interactief karakter, waarbij actieve werkvormen worden gecombineerd met theoretische verdieping, én maken we een vertaling naar de praktijk van het team.  De training wordt verzorgd door enthousiaste gecertificeerde DiSC trainers.

INVESTEER IN JE TEAM MET DISC

DiSC geeft in begrijpelijke taal zicht op voorkeursgedrag in relatie tot het gedrag van anderen. Verschillende typen mensen hebben verschillende manieren van doen en onderliggende behoeften. We interpreteren andermans gedrag vanuit ons eigen perspectief met onze eigen behoeften en bedoelingen. DiSC geeft dit inzicht en wij kunnen je hierbij helpen.

WAT LEVERT HET OP?
    • Inzicht in je prioriteiten, drijfveren, angsten en beperkingen en die van de ander.
    • Begrijpen hoe je van nature reageert op gedragsstijlen.
    • Strategieën om je effectiviteit te vergroten in contact met de ander.

HOE WERKT HET?

FASE 1 FOCUS

Krijg inzicht in je eigen houding en gedrag. Op persoonlijk, professioneel niveau en in teamverband.  Dit proces start met een DISC persoonlijkheidsprofiel en een gesprek.

FASE 2 REFLECTEER

In de teamsessie krijg je uitleg en verdieping over de DISC stijlen, bijpassend gedrag en achtergronden. De DISC profielen worden met elkaar vergeleken.

FASE 3 DOORBREEK

In dynamische teamopdrachten leer je jouw effectiviteit in en van het team te vergroten. Door begrip krijgt je team meer verbinding en wordt sterker. 

Onze kernwaarden:

Verbinden, Vertrouwen en Verbeteren.

Laat ons je helpen barrières te overwinnen voor betere prestaties in de toekomst.

ANDERE TEAMTRAININGEN

LENCIONI TRAINING

Voor teams die echt willen ontdekken hoe ze een hecht en effectief team opbouwen. Samen met je team ga je aan de slag met het Five Behaviors profiel van Patrick Lencioni. Het profiel is gebaseerd op vertrouwen, openheid, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaat.

TEAMTRAINING 24 HR

Een baanbrekende training voor teams die zich op unieke wijze willen ontwikkelen met een non-stop escape scenario. Ga de confrontatie aan met jezelf en je team in de prachtige natuur van Zuid-Limburg en België. Leer, train, verdiep en verbeter je teameffectiviteit.

Recensie Coen Weijers -  KAM Coördinator bij TMA Logistics
Wij waren op zoek naar een deskundige partij, die ons kon helpen bij het verder ontwikkelen van onze organisatie. De methode die Human Boost gebruikt sprak ons erg aan. Na een gedegen plan van aanpak, zijn we gestart met een trainingstraject voor al onze leidinggevende medewerkers. De trainingen zijn specifiek op de eigen organisatie afgestemd, en word met ruimte voor eigen inbreng gehouden. De persoonlijke begeleiding, maar ook de interventies zorgen voor interactie, waarbij de leerstof in de praktijk wordt gebracht. Na een geslaagde eerste periode van trainingen, is TMA klaar voor de volgende stap in het ontwikkelen.

WIJ STAAN VOOR KWALITEIT