info@humanboost.nl

06 51 44 58 66


Teamontwikkeling

Als groep werken aan een gezamenlijk doel, betekent niet altijd functioneren als een team. De weg naar een goed functionerend topteam is nu eenmaal voorzien van de nodige hordes. Human Boost levert voor het bedrijfsleven en overheidsdiensten programma’s en trainers om medewerkers en teams beter te laten presteren. Human Boost zorgt voor een uitgebalanceerd programma om de teamdoelen te bereiken.

De teamscan die voorafgaand aan elk trainings- of begeleidingsprogramma wordt uitgevoerd geeft een basis voor het groeiproces die we met elkaar aangaan. Human Boost zorgt samen met u op basis van de teamscan voor een uitgebalanceerd programma om de teamdoelen te bereiken.

Binnen de programma’s wordt:

gebruik gemaakt van diverse methoden zoals van DiSC, Lencioni, conflicthantering en communicatievaardigheden

intensief getraind om de deelnemers die inzichten zelf te laten ervaren

een beproefde fysiek-mentale training kan onderdeel uitmaken van het groeiproces

gebruik gemaakt van allerlei 'prikkels' worden de groepsleden aangezet tot een betere samenwerking.

Alex te Dorsthorst, Projectleider Theseus

Omgevingsdienst Regio Arnhem

'Begin 2021 heb ik de opdracht gekregen om in Gelderland een team te formeren. Dit team mag zich bezig houden met de aanpak van ondermijnende criminaliteit op Gelderse bedrijventerreinen. Mensen waren snel gevonden binnen de Gelderse Omgevingsdiensten. Maar hoe maak je nu van deze mensen met elk een eigen identiteit een team? Deze vraag heb ik besproken met Maurice.

Hij heeft ons vervolgens geweldig geholpen. Hij heeft ons laten zien wie we zijn, waar onze kracht zit, wat onze voorkeursstijlen zijn, maar ook wat ons als mens bezig houdt. Hierdoor zijn we echt naar elkaar gegroeid en hebben wij als team een prima start gemaakt.

Dank voor de “Boost” die je ons hebt gegeven!'

Coen Weijers, KAM Coördinator

TMA Logistics (op- en overslagspecialist)

"Wij waren op zoek naar een deskundige partij, die ons kon helpen bij het verder ontwikkelen van onze organisatie. De methode die Human Boost gebruikt sprak ons erg aan. Na een gedegen plan van aanpak, zijn we gestart met een trainingstraject voor al onze leidinggevende medewerkers. De trainingen zijn specifiek op de eigen organisatie afgestemd, en word met ruimte voor eigen inbreng gehouden. De persoonlijke begeleiding, maar ook de interventies zorgen voor interactie, waarbij de leerstof in de praktijk wordt gebracht. Na een geslaagde eerste periode van trainingen, is TMA klaar voor de volgende stap in het ontwikkelen."