info@humanboost.nl

06 51 44 58 66


Awareness


Voor wie

De training is ontwikkeld voor iedereen werkzaam binnen het veiligheidsdomein die zich (verder) wil ontwikkelen op het gebied van awareness.

Aanpak

Bewustwording, bewustzijn. Om te kunnen functioneren tijdens het optreden in het publiek domein zijn kennis over bevoegdheden en dwangmiddelen een basis.

Om optimaal te presteren is het hebben van het vermogen om situaties te kunnen doorzien of eerder te zien aankomen van wezenlijk belang.

Hierdoor kunnen confrontaties of escalaties worden voorkomen of sneller worden aangepakt. Dit vermogen is uitstekend trainbaar. Door een combinatie van persoonlijke vaardigheden en kennis aan te bieden wordt in deze training niet alleen de basis gelegd, maar wordt je naar een hoger plan gebracht, the next level. Door te trainen wordt de deelnemer klaargestoomd voor een optimale en blijvende prestatie. In deze training leer je anders omgaan met informatie, deze op waarde te schatten en om te zetten in een gedegen wijze van optreden.

De training wordt in overleg toegeschreven naar taak- focusgebied en scenariotraining maakt onderdeel uit van het programma.