info@humanboost.nl

06 51 44 58 66

Maurice Jong, oprichter Human Boost

De kennis, inzichten en vaardigheden opgedaan in zijn persoonlijk leven, in studies en een 20 jarige carrière bij Defensie en de Nationale Politie voegt Maurice samen om mensen en organisaties (nog) beter te laten presteren en met elkaar te laten samenwerken. Samenwerken in plaats van competitie. Naast zijn studies heeft hij zich in die tijd verder verdiept in sociale wetenschappen.


Janet van Buel

Janet is algemeen juridisch docent, docent opsporing en geeft regelmatig les aan de Politieacademie. Tevens verzorgt zij diverse cursussen waaronder de BOA Basisopleiding. Janet heeft decennia ervaring in opsporing bij de Politie. Janet is Recherchekundige en gecertificeerd Heartmath trainer.


Frans Langhout

Docent Frans Langhout is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een goede organisatie. Daarnaast is hij sterk in het coachen en communiceren. Frans is bestuurskundige, NLP Mastercoach en DISC gecertificeerd trainer.


Erik Heuts

Erik heeft een leidinggevende achtergrond bij het Korps Mariniers en was opvolgend hoofd opleiden en trainen. Hij is trainer en coach op het gebied van groepsdynamica en mentale weerbaarheid.


Henk Hoek

Henk Hoek heeft lange tijd in de politieorganisatie als inspecteur, Hulp Officier van Justitie en Officier van Dienst Politie gewerkt en zich beziggehouden met ontwikkeling, coaching, aansturen en leiding geven. Henk is inmiddels al jaren gepassioneerd ondernemer en ontwikkelt nieuwe opleidingen en trainingen.