info@humanboost.nl

06 51 44 58 66


Maurice Jong, oprichter Human Boost

De kennis, inzichten en vaardigheden opgedaan in zijn persoonlijk leven, in studies en een 20 jarige carrière bij Defensie en de Nationale Politie voegt Maurice samen om mensen en organisaties (nog) beter te laten presteren en met elkaar te laten samenwerken. Samenwerken in plaats van competitie. Naast zijn studies heeft hij zich in die tijd verder verdiept in sociale wetenschappen.

Als ondernemer heeft Maurice zich de laatste 5 jaar verder ontwikkeld als gecertificeerd trainer op het gebied van persoonlijk leiderschap en team- en organisatieontwikkeling (DISC, Lencioni, the 5 behaviors, Mentale kracht).  

Maurice stond jarenlang zelf in de harde praktijk na te zijn gevormd bij het CIOS en het Korps Mariniers, waar hij opleidingen als Sportinstructeur, de Commando opleiding en Militair Parachutist afronde en werkzaam was bij de Mountain-leaders van het Korps Mariniers. Hij gaf zijn carrière vervolg bij de Nationale politie om direct na zijn opleiding naar het Arrestatieteam te gaan en bij de Recherche in teamverband te werken aan zware criminaliteit. Maurice maakte een verdere groei door tijdens zijn HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde aan de Haagse Hogeschool en trad op als adviseur voor de politieleiding in Rotterdam.

Als rode draad door zijn carrière heeft Maurice een fascinatie gehad voor groepsprocessen, de mentale gesteldheid van collega’s en hun behoefte aan goede begeleiding daarin.

Hij besloot daarom als ondernemer zijn inhoudelijke kennis van rechercheren en overheidsmanagement te combineren met zijn kennis van mentale weerbaarheid, persoonlijke groei en teamontwikkeling.

"Een Human Boost!"