info@humanboost.nl

06 51 44 58 66

Situatie frustratie #2 (Gedachtencontrole)

Door doelen stellen en visualiseren te combineren met gedachtencontrole kun je nog meer bereiken. Hoe kleiner de doelen, des te meer uitvoerbaar als eerste aanzet om succes te ervaren, waarna je doelen groter kunt maken. Dit proces is trainbaar en de resultaten zullen je verbazen.

Lees meer over dit artikel

Situatie frustratie #1

Wat ik graag wil delen, en dat is mijn frustratie van vandaag, is dat deze politiemensen jou als relschopper, plunderaar, dief of geweldpleger net zo hard zullen helpen wanneer jij in acute nood of levensgevaar bent. Pak even een moment om je dat te visualiseren. Hoe ziet dat eruit? Wat komt er in je op? Zie het maar even als een kans om je te bedenken of je hiermee doorgaat…..gewoon als mensen onder elkaar.


Lees meer over dit artikel

Welke doelen heb jij gesteld voor 2021?

In deze bijdrage deel ik een aantal van mijn inzichten en persoonlijke ervaringen nu het nieuwe jaar 2021 voor de deur staat. Aan het eind van elk jaar komt geregeld de term 'goede voornemens' weer voorbij. In dit artikel kunt u lezen over mijn kijk hierop vanuit mentale kracht methodieken.

Human Boost dankt iedereen hartelijk voor de mooie samenwerkingen van het afgelopen jaar en wenst u een succesvol 2021 toe.


Lees meer over dit artikel

Samenwerking Human Boost en de Omgevingsdienst NL Academie

Heel verheugd met de overeenkomst tussen Human Boost en de Omgevingsdienst NL Academie waardoor wij de komende 4 jaar Soft Skills mogen trainen. We kijken uit naar de samenwerking! Lees meer hierover


Lees meer over dit artikel

Adaptiviteit, niet gemakkelijk maar een groot goed

Focus je daarbij op wat je wel wilt van hoe het gaat. Motiveer elkaar en betrek iedereen erbij op een positieve manier. Een eerste succes geeft je wellicht vertrouwen voor de rest van het proces. Zolang het proces op gang komt is vele malen beter dan niets doen en stil zitten, actief aanpakken wordt in de psychologie ook vaak gezien als een "coping stijl" die effectief is.


Lees meer over dit artikel

Flashback Elementaire Commando Opleiding

Vandaag bekeek ik het televisieprogramma "Kamp van Koningsbrugge". Het bracht mij in gedachten weer terug naar exact 20 jaar geleden (september 2000 - januari 2001) toen ikzelf de Elementaire Commando Opleiding volgde en met succes afronde.


Lees meer over dit artikel

Persoonlijke Skills binnen de Openbare Orde en Veiligheid

Human Boost verzorgt programma’s toegespitst op werken in het publieke domein om de mentale vaardigheden te verbeteren en het situationeel bewustzijn (in het publieke domein) te verhogen.

Lees meer over dit artikel

Stressmanagement

Tijdens de Corona crisis heeft de politie de vraag gesteld aan Erik Scherder hoe je je brein zo optimaal mogelijk kunt houden ten tijde van stress. Dit is zijn uitleg.


Lees meer over dit artikel

Reageren? Laat hier een bericht achter en we nemen contact met je op.